Nicola

De Impact van de Impact Adviesgroep

Sinds jaar en dag werk ik voor de Impact Adviesgroep. Nou ja… jaar en dag… sinds september 2020 dan. Maar het voelt alsof het nooit anders is geweest, wat al redelijk veelzeggend is over de Impact die de Impact Adviesgroep op mij heeft. Maar laat ik me eerst even voorstellen.

Even voorstellen

Ik, Nicola Fletcher Lord, ben zoals gezegd sinds september 2020 werkzaam bij de Impact Adviesgroep. Daarvoor heb ik het grootste deel van mijn werkend leven doorgebracht op advocatenkantoren. In januari 2020 verliet ik mijn laatste dienstbetrekking bij een advocatenkantoor en dat werd wel even spannend: ik had geen enkel uitzicht op dat moment op een nieuwe baan en qua leeftijd begon ik wel enigszins in de categorie ‘ouder’ te vallen. Hoewel ik mezelf enkel zie als in een eeuwigdurende staat van de bloei van mijn leven moest ik over dat feit wel realistisch zijn.

Gelukt!

Gedurende een paar maanden volgde afwijzing na afwijzing op sollicitaties: ‘wij hebben een kandidaat gevonden die beter in het profiel past’. Bij nabellen bleek het uiteindelijk altijd op leeftijd neer te komen. Ik heb een zoon te onderhouden en een hypotheek te betalen dus na verloop van tijd begon ik het er wel een beetje benauwd van te krijgen.
Tot ik de vacature van KAM Consultants (dochteronderneming van de Impact Adviesgroep) voorbij zag komen. Tussen het moment van reageren op de vacature en het ondertekenen van het contract zaten ongeveer twee weken. De opluchting die ik voelde is met geen pen te beschrijven. Het was gelukt!

Over mijn functie

Binnen de Impact Adviesgroep ben ik verantwoordelijk voor de redactie van alle communicatie, zowel intern als extern. Een droombaan voor mij! Ik schrijf veel, vaak en graag en om op deze manier met schrijven bezig te kunnen zijn en er nog voor betaald krijgen ook is geweldig. Ook heb ik de mogelijkheid geboden gekregen mij verder te specialiseren in Search Engine Optimalisation (SEO) en dit is dan ook een onderdeel van mijn redactiewerkzaamheden, om ervoor te zorgen dat we steeds beter in de zoekmachines gevonden worden.

De Impact van Impact Adviesgroep op mij

De Impact van de Impact Adviesgroep op mij is groot. Zoals boven al kort aangegeven heb ik het gevoel of ik nooit ergens anders heb gewerkt. Ik voel me er thuis. Ik hou van het snelle tempo waarin ontwikkelingen zich opvolgen. Het enthousiasme en de enorme motivatie waarmee iedereen dag in dag uit bezig is geeft veel energie, zelfs als je zelf even een complete ‘off-day’ hebt. Ik voel me begrepen en gehoord. Er wordt echt gekeken naar de talenten van de medewerkers, naar wat mensen kunnen en vooral ook wíllen doen, en dat heeft mijn zelfvertrouwen zo een gigantische boost gegeven, dat is met geen pen te beschrijven!

Mijn Impact op de Impact Adviesgroep

Hier zou ik willen zeggen dat ik levenservaring breng, en rust en kalmte. Dat is echter niet waar. Levenservaring, ja dat breng ik zeker! Maar rust en kalmte alles behalve! Ik breng energie, enthousiasme en vrolijkheid. Ik motiveer mensen en wil iedereen laten winnen. Dat is mijn Impact op de Impact Adviesgroep, impact waar ik trots op ben.