Sales Assistent

Ben jij een ambitieuze, commerciële professional die graag een bijdrage levert aan een snelgroeiende organisatie met internationale aspiraties? Ben je

bekijk

Administratief medewerker

Weet jij als geen ander hoe de administratie van een bedrijf gepland, georganiseerd en uitgevoerd moet worden? Houd je van

bekijk

Werken bij

Werken bij Impact Adviesgroep​

Het team van de Impact Adviesgroep is dynamisch en ambitieus. Iedere dag weer zetten we ons vol passie en enthousiasme in om topkwaliteit voor onze klanten te leveren en om verdere (internationale) groei te realiseren. En groeien, dat doen we! We zijn een hecht team, gaan voor elkaar door het vuur en schakelen snel. De Impact Adviesgroep kenmerkt zich door een informele sfeer, korte lijntjes, veel flexibiliteit en ruimte voor eigen initiatief.

 

Klinkt dat goed? Check dan snel de vacatures! Op dit moment hebben wij deze vacatures openstaan:

Bekijk onze vacatures

[Vacatures komen hier]

Staat jouw ideale vacature hier niet tussen? Stuur ons gerust een open sollicitatie waarin jij vertelt op welke manier je impact kunt maken binnen ons team. Staat jouw ideale vacature er wél tussen maar weet je niet zeker of je helemaal aan de functievereisten voldoet? We nodigen je van harte uit dan toch te reageren! Bij de Impact Adviesgroep vinden we de persoon achter de c.v. belangrijker dan kennis en ervaring. Wie weet wat voor impact je maakt!  

 

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen of zijn zaken onduidelijk, neem dan contact op met onze HR manager Ingrid via telefoonnummer 0475 215 416 of email hr@kam-consultants.nl.

Solliciteren bij de Impact Adviesgroep​

Ga je solliciteren? Mooi! Op de vacaturepagina kun je rechtstreeks je c.v. en begeleidende motivatie uploaden. Als er een match is nodigen we je uit voor een digitaal kennismakingsgesprek. Is er na dat eerste gesprek wederzijds een goed gevoel? Dan ga je verder de sollicitatieprocedure in. Ingrid vertelt je er tegen die tijd alles over.  

Neem die stap, kom bij ons Impact team! We kijken uit naar je komst.

Onze mensen

Joost

Louisa

Ralph